Vrijblijvende offerte

Wilt u zorgeloos laten schoonmaken? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Wie zijn wij?

Cirkel Cleaning is opgericht op vrijdag 13-09-2002 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer: 39080546 door R. van der Plas. Door gestage groei is op dinsdag 26-05-2009 de rechtsvorm van eenmanszaak omgezet naar een besloten vennootschap genaamd Cirkel Cleaning B.V..

Bij het oprichten van de onderneming was het doel een bedrijf neer te zetten met een goede basis. Een goede basis bestaat uit verschillende ingrediënten zoals het opbouwen van langdurige relaties met de klanten, personeel, leveranciers en kennis. Om de langdurige relatie met de klanten op te bouwen moet je constante hoge kwaliteit leveren, betrouwbaar zijn en dat voor een goede prijs. Daarbij moeten ook alle medewerkers van de onderneming een positieve werkhouding uitstralen en dagelijks streven naar kwaliteitsverbetering. Als modern en professioneel schoonmaakbedrijf kunnen we ruimschoots voldoen aan de hoge eisen die onze opdrachtgevers stellen.

We zijn er trots op dat we steeds meer bedrijven met Cirkel Cleaning B.V. in zee gaan zie Portfolio. Cirkel Cleaning B.V. garandeert u een perfecte service tegen een concurrerende prijs.

Wilt u zorgeloos laten schoonmaken? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Want voor professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs, bent u bij Cirkel Cleaning B.V. aan het juiste adres.